20080211

how could u..

i love u... i trust u..after u give to me a rily big hope.. y all of sudden u said that u do not love me..your word killing me... i sacrificed everything for u..for the sake of your happiness..
u said that im the only one in your heart..no one else.. im the only one who u can share everything..than..y..y r u lying to me.. u already have a steady girlfriend..and i?

u ckp i betina? u ckp i pmpn yg tak layak wat bini to your gf? how could u.. i tk pnh even kutuk u in front of my fren..i tk taw ape agenda u yg sbnrnya..npe tiba2 yg u ckp u ske kt anne..
knpe..smpai hati u wt i mcm ni... rs mcm nk mati...u fwd my msg to my fren... for what???
utk malukan i? u said im talking like rubbish? ayat sewel? smpai hati u...org yg u ckp sewel ni la yg u dh layan mcm betina...u yg wt i jd mcm betina... i did everything for u..
u ni msia or haiwan?

i taw..skrg u both dh jalinkn hbgn...i doakan u bhgia...i tk pnh create cerita..smpai hati u tengking i...tuduh i...u wt i mcm smpah...i tk wat tu sme...i tk pnh wt.. smpai hati u..ckp i mnyebok hal u?
npe tk dr dlu u ckp trus trg pd i? ape slh i...slh ke i cintakan u...ni ke yg i dpt stlh i gave evrything for u?

i sgt kagum pd u..even skrg pn..hati i masih pd u..i kagum u....terlalu adore.. smpai tk da lelaki lain yg layak utk i slain u..tp ini yg i dpt...ape yg kurang...i mintak ampun if i ade slh..
i janji..i janji akan buang jauh2 perasaan syg pd u.. i taw u benci i...benci la...i redha...redha sgt atas ape yg berlaku...i doa kan hidup u bahagia...

i cume nk ckp...trima kasih...sbb wt i mcm ni...u byk sgt mngajar i erti khdupan..i taw... n i tk slhkan u...i taw, kdg2 msia ni ade mlakukan kesilapan..i taw.. u tk da niat nk tengking i..u tk da niat nk ckp i betina...u tk da niat nk ckp i bkn pmpn yg layak dbuat isteri..i maafkan u..
i doakan hdup u bahagia..

i tkkn lupa ape yg u pnh ckp kt i...what eva it is..u'll owez by my side..did u remember?
i tknk sebut lg..mcm2 yg u dh ckp...mcm2...smpai i tk terkata...bia la..u nk ckp i create crita ke ape...itu hak u...terpulang pd u...yg i taw..i percaya ape yg u ckp...even smpai skrg pn..
i taw word by word yg klua from your mouth are not a fake..i noe..u r not lying..u cme terperangkap dgn keadaan..

take a deep breath..be calm..n im sure..1 day u akan terfikit balik ape yg u dh wat..
i doakan u bahagia...ameen.... :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...