20101101

Sahabat







Saya sayang anda semua. I might not be a good friend to you guys, but I hope you know, once you're my friend, forever you will be in my heart.

Uda, Ily, Fana

Kita mungkin lah tak rapat sangat, tapi aku pasti kau orang kenal siapa aku kan..Bila ada orang cakap buruk tentang aku, aku tau korang lah antara 3 orang yang paling neutral. Aku tau walau apa pun kau orang tetap akan ada dgn aku..Aku sayang korang sgt, uda, ily ana..To Fana, kita boleh jumpa selalu kt Ipoh lepas ni kan. Aku paling respect dan segan dgn korang..aku sayang korang sangat.. :)

Anne

Kita pernah ada conflict dulu kan. Tapi tu semua dah lepas, aku nak kau tau, aku maafkan dan dah lama lupakan semua antara kita. Aku gembira kita jadi kawan semula. Aku tau kau live very hard untuk seek for your own happiness. Aku tau kau perempuan tabah. Aku tak tahu mana tempat aku dalam hati kau, tp aku nak kau igt satu benda, kau sentiasa ada dalam hati aku. Ingat pesan aku. Aku kan kawan kau yang macam makcik, kuat membebel, tp kau tau kan niat aku tak lah buruk. Tu semua sebab aku sayang kau sgt. :)

Anis

Kita kenal sejak matrik lagi. Secara jujur, kau lah paling masuk dgn aku. Apa pun aku selalu rasa kau dgn aku selalu sama dari semua aspek. Kita kerap ada masalah yang sama, baik family atau love kan. Sebab tu aku rasa kau lah orang paling faham aku. Aku tau aku pernah menyinggung perasaan kau. Kau pun rasanya dah faham kan I never meant to be. Aku sayang kau sangat dan sedih sebab tak ada lagi pillow talk macam dulu2.. aku sedih. Tapi aku gembira dapat kenal perempuan baik dan cantik macam kau. At least aku proud ada kawan mcm kau. I love you

Mom

Kau pun tau, macam mana life aku bila kau takda kan? Sejak sekolah sampai habis belajar pun, kau tetap ada dibelakang aku, bila aku jatuh dan bangun. Bila semua orang keji aku, kau tetap percaya, siapa aku. Aku sayang kau mom. Aku minta maaf kalau selalu susahkan kau, kau baik sangat selalu tolong aku banyak benda. Aku bangga ada kawan yang baik tak down to earth macam kau. Aku tak tau in the future ada tak manusia serupa kau mom..please be with me forever..


Guys, aku minta maaf dari hujung rambut ke hujung kaki, jika ada tersinggung sepanjang 6 tahun kita kenal.. Aku sayang kau orang sampai mati. Apa pun yang jadi, aku harap our friendship will last forever. Aku nak korang tahu, sejauh mana aku pergi, seramai mana kawan aku kenal..you guys will always be my priority, none could replace you in my hearts.

*tears*

6 comments:

Anne Juhanifah said...

sedihnye la aku baca...terharu aku. isk isk.

::hanneys:: said...

aku nangis!!
i love you..friendship forever..
semoga kau berjaya..kami tetap kawan kau dunia akhirat..
*hugs*

Aida Zahrol said...

sedihnya takde pic sayaaaaa...

hahahah...babe...mom ada kembar ke? sorang free hair ek?

:-s

apesal i tatau...mom apesal tak cite u ade kembaaaa~

nabila.nazlan said...

ulasan saya:

kalau awak jauh pun, awak tetap dalam hati saya.

saya sayang awak juge <3
terima kasih sebab jadi kawan saya.

hugs. no tears please.

atie said...

terharu plak bc ni~~(^_^)

rozanna said...

cik,gambar last tuh,gadis tudung hitam tuh kawan sekolah aku weh,

kecik dunia,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...