20080531

Hye2 Bye2

Selamat tinggal May 2008

May I'll get the happiness that i seek all this while.
May you'll love me forever.
Goodbye to hypocrites.
Goodbye to bitches!.
Goodbye to previous memories.
Thank you haters & bitches.
Thank you liars & prentenders.
BAAAAHHH!!
I don't give a damn anymore.
If you hate me, you're a damn loser.
*smiling broadly*
Welcome new life.
Welcome lovers.

;]]

"I don't wish to be everything to everyone, but I would like to be something to someone."


Haters out there




p/s : medicine for you. BAAAHHH!!

-_-

20080530

Mummy, sex tu ape?

Seorang anak perempuan yang baru masuk tadika bertanya kepada mummynya.
Mummy, mummy.....SEX tu apa?" Terkedulah Si Ibu..
Terasalah akan kemodenan zaman sekarang yang berjaya membuatkan manusia berfikiran lebih terbuka.
Sesuai dengan konsep pendidikan seks yang sedang hangat diperkatakan, mulalah Si Ibu mencari jawapan yang sesuai. Dengan harapan anaknya takkan tertinggal dalam arus pendidikan sejagat.
Maka Si Ibu pun mula memberikan jawapan mengenai apa itu sex dengan perumpamaan antara kumbang dan bunga. Diikuti dengan pembentukkan bayi di dalam kandungan dan diselitkan juga dengan kisah percintaan antara mummy dan daddy nya dari zaman universiti lagi sehinggalah dengan kehadiran Si Comel iaitu anak gadisnya yang bertanya itu.
Tiba-tiba Si Anak menangis teresak-esak. Si Ibu kehairanan dan bertanya. Si Anak menjawab dalam tangisan... Katanya jawapan mummy tu panjang, ruangan jawapannya pendek saja...
Seraya Si Anak menyerahkan buku latihan yang tertulis kat depannya (cover)...

NAME: .........................................
SEX: ............................................
CLASS: .........................................
SUBJECT.....................................


p/s : misunderstood!

;]]


Roxy Summersplash 2008

Need excitement during this boring holiday? let’s have a splash this 7 June at Sunway Lagoon!!! Here some info:

Date : 7th June 2008 ( Saturday)

Location : Sunway Lagoon Surf Beach

Time : 12pm to 8pm

Performances by ; Bittersweet,Pop Shuvit, Frequency Cannon , Altered Frequency, One Buck Short, Estrella, Doul and lots more

Special Events : Seventeen’s Summer Hunk & Cover Girl of 2008 !

Sponsors : Roxy & Quicksilver

Organised by : Seventeen Malaysia ( Magazine) & BluInc

Want free tickets??? Check out the following:

* Seventeen May & June issues
* May and June issues of MYC magazine
* Ticket redemption via S. Splash ads in the upcoming issues of R.AGE on the 21st and 28th of May
* Ticket redemption via S. Splash ad in Female June issue
* hitz.fm will be giving away tickets from the 26th May onwards

Hurry up!! don’t miss you chances to have fun!!

Aku suka gila entry ni!!

Mungkin aku memang kejam dan berhati batu.

Atau aku hanya tidak tahan dengan 2 perkataan yang sangat memualkan dalam sejarah penggunaan bahasa melayu seorang lelaki yang cuba mengimpress perempuan dan ianya adalah:

“Awak” dan “Saya”.

Aku tiada masalah dengan mana mana lelaki yang selesa menggunakan kedua dua perkataan itu tadi sekiranya memang upbringing mereka menggalakkan penggunaan kata-kata itu dalam berbahasa dengan orang lain disekitar mereka. Tetapi kalau ianya digunakan oleh seorang lelaki suku abad yang badly wants to impress a girl, then darling, please, get the fuck out of my face.

Grow up.
Aku bukan budak 16 tahun yang merasakan orang bercinta atau yang baru nak bercinta yang membahasakan diri masing masing dengan awak dan saya serasa seperti mereka adalah the cutest couple ever alive. Aku dah 23. Dan walaupun tiada pengalaman dalam bidang berkaitan, melihat orang sekeliling aku menggunakan kata kata itu sudah cukup untuk membuat aku mahu menghentakkan kepala aku ke dinding atau menghentak kepala sendiri dengan blok batu bata yang bersepah di construction site.

Kamu tu dah suku abad. Apa alasan kamu nak menggunakan kata kata sejijik itu. Tolong lah. Jangan fikir aku impressed gila babi bila kamu guna perkataan perkataan dan ayat ayat comel bodoh yang hanya layak digunakan untuk memikat budak 12 tahun.

Aku lebih rela menghabiskan waktu tua aku seorang diri dan survive waktu waktu gersang through masturbation dan koleksi porno pelbagai negara daripada bercinta dengan orang yang berbadan 25 tahun dan berotak 12 tahun. Menyedihkan. Pergilah jual ayat ayat bodoh kamu itu pada perempuan lain.

Tapi, seperti biasa, aku tak adalah sekejam itu. Hanya kerana hati kejam aku sama sekali tidak sesuai dengan muka comel aku. Kalau muka aku macam penjenayah, dipenuhi bekas bekas jahitan akibat dari pergaduhan rather than bekas jerawat, iya, mungkin aku akan jadi si kejam sejati. Dan oleh kerana itu, aku tidaklah menyatakan right to his face bahawasanya aku teramatlah menyampah dengan gaya percubaan mengoratnya itu. Aku lebih selesa mengignore segala taktik najis yang diusahakan oleh lelaki suku abad ini. Maaf. Aku tak berminat.

Apa yang bakal kamu lakukan kalau mesej sebegini masuk ke telefon bimbit kamu:

“Hye awak..tgh watpe? Mesti awak serabut kan asyik dapat mesej dari sy? Hehe..”

Pilihan pertama:
Bunuh si penghantar.

Pilihan kedua:
Bunuh orang terdekat.

Pilihan ketiga:
Bunuh diri sendiri.

Plis deh.

Meh aku teka jawapan gadis gadis yang fall for this kind of shit:

“Hye awk.. tkde watpe.. Eh tkdelaa.. Tk serabutlaa.. Hehe. Awk tgh watpe?”

Jika kamu perasaan, orang orang yang lembut hatinya akan menggunakan 2 atau 3 titik (paling maksima) di setiap penghujung ayat dalam setiap SMS nya. Mahu tahu kenapa? Ianya menandakan yang penghantar mesej berkenaan ingin mengimply yang sekiranya dia sedang menuturkan kata kata itu, ianya adalah dalam keadaan meleret leret ala ala manja. Ini cara ayat tersebut dituturkan sekiranya ia digunakan secara face to face:

“Hai awaaaaaak”
“Takde buat apeeeeee”
“Eh, takdelaaaaaa”
“Tak serabut laaaaaaaaaa”
*Ketawa ketawa konon comel*
“Awak tengah buat ape?”


Plis deh.

Dan jika kamu fikir aku akan membalas mesej bodoh kamu yang hanya inginkan penafian bahawa kamu menyerabutkan aku dengan mesej mesej kamu, plis deh. Get a fucking life. Taktik itu hanya work on bimbos and kambings.

Kambing pun tak mungkin sebodoh itu.

Mendingan gue jadi kambing.


p/s: this post is taken from syefa's blog!! im luvin it!! credit to Syefa

Konvokesyen


Bosannye..lame tak update blog. ntah server kt uia mcm haram je.. myspace , facebook bleh bukak plak. blogger tak bleh. mmg ntah pape kan. hari tu kan i promise you bloggy, nak upload some graduation pictures kan, and today i will.

On 25th of May hari tu, temanlah hanneys g konvo hannan kt UiTM Shah Alam, macam orang gila nak pilih proper baju nak pakai.. bersepah2 bilik nak cari baju. mcam aku plak yang nk convo kan. BAHAHAHAHH... perangai aku cmni lah, last minute baru nk gelabah ayam cari baju, malam tu tak nak siap kan.. pilih2 baju, pakai lah bj kemeja yang dah bertahun2 tak sentuhh! Guess what!
i bought it when i was in std6!!

Dah pilih baju, pening plak, nak pakai tudung ke eh? memandangkan Shah Alam tu banyak makhluk2 yang dikenali, dengan bangganya aku meng iron tudung mak aku untuk di pakai.. =)) sampai2 je LRT jadi supir jap amik makcik 2 org tu, mereka memerli aku.. "Wahh, sopannya, anak sape ni? " palotakhang!! hehe..

Ook ok, sampai UiTM plak, ntah pape mcam H ohh building die, serabut gyle semak! BAHAHAAH! dah la coverage tak de, sign board pn tk de.. hampess! ;p jgn marah eh orang2 berkaitan! lalala~ Yerla2.. UiTM dihati ku..( tak ikhlas)

pape pun UIA Rawkss!! hehe~ tak pasal plak.. Jom2 tgok pic hannan convo dan pic2 orang lambat lagi nak convo.. saje semak2 kan diri.. huehueheu




Hannan & Hanneys, May God bless them.. ;]]



This is Hannan's Family;



Ini dua orang penyebok! BAHAAHH!! ;p



Possing japs.. jangan jealous keh? :D



Aku nak letak pic ni, dgn caption, leher tu penting! huahuaha


Even tak dapat pegi Hot Stage hari tu pun tak pe lah eh.. Tetap happy..
Friendship forever.. hehe~ To Hannan, selamat berconvo, tp blaja kau blom abis lagi wehh!!
jangan perasan.. hahahaha... ;p



Encik, tolong behave you sangat nakal! hahah..

;]]

p/s : All pictures cdt to hanneys & Yus

20080529

Malas

Saya sedang di dalam mode malas. Dalam masa seminggu ni byk btul perkara macam haram jadi. haha.. nnt2 lah story mory keh? sbb bab2 b****s ni sangat private kalau nak bg taw. .
nanti traffic jammed plak kt blog ni..

satu je lah..sebagai perempuan, mmg kita sgt lemah, lelaki mudah sangat nak tindas kita..
yang perempuan pulak.. jangan lah tunjuk kebodohan kita pada perempuan lain..
haih..macam macam hal..

ade bf salah..jadi single pn macam2 masalah.. haha..tp macam2 masalah lagi bila single.
BAHAHAHH!! sian plak saye! mmg tak sampai hati. kalau mcam ni, dalam seminggu dua lagi, aku akan umumkan status baru aku.. baru perempuan2 kt lua sane kool sket. hahah. tak bleh bla!

;]]

HUJAN vs AF = bodoh sombong ?


LEPAS satu, satu lagi hal yang menimpa kumpulan muzik indie Hujan. Baru-baru ini, band yang dianggotai oleh Noh, Am, Dukegong dan AG (Coco) ini diberi gelaran band 'bodoh sombong'.

Isu tersebut timbul setelah mereka dikatakan meminta royalti daripada pihak Astro apabila mereka diminta membuat persembahan pada malam Konsert Akhir Akademi Fantasia musim keenam (AF6) Sabtu lalu.

Berikut adalah luahan hati vokalis Hujan iaitu Muhammad Noh Salleh tentang insiden tersebut. Katanya, hal tersebut timbul kerana masalah salah faham semasa Noh dihubungi seorang lelaki yang tidak memperkenalkan diri mewakili pihak Astro.

"Sebenarnya benda tu miscommunication yang baru nak ungkit.

"Saya tak tahu siapa yang telefon waktu tu. Dengar macam suara budak (orang muda). Tanpa memperkenalkan diri, dia terus tanya samada kami free atau tak pada Sabtu lepas.




"Saya ingatkan dia nak panggil kami buat show atau gig, jadi saya terus jawab berapa ribu lu orang nak bayar gua? Itupun dia cakap nak kami perform satu lagu sahaja iaitu Bila Aku Sudah Tiada.

"Dia tak cakap betul-betul dan dengan cara yang betul. Kalau saya tahu pihak Astro nak jemput kami perform pada malam tu, saya takkan minta bayaran.

"Kami mendaftar bawah Perlindungan Hak Cipta Karyawan Muzik Malaysia (MACP) dan kami tiada hak untuk tanya tentang bayaran.

"Kalau mereka kata kami demand, itu perlu sebab kami kena jaga hak kami supaya tidak diperbodohkan oleh orang lain.

"Kami tak kisah kerana rezeki ada di mana-mana. Kalau Allah nak bagi, Insya Allah ada lah," kata Noh ketika dihubungi mStar Online.

Sebelum ini, Toi pernah menyanyikan lagu hits mereka iaitu Pagi Yang Gelap ketika konsert mingguan AF6.

"Dulu masa mereka guna lagu kami, mereka tak minta izin dengan kami pun. Tetapi kami tak pernah besar-besarkan hal itu sehingga berjumpa dengan media.

"Kami rasa terkilan apabila dituduh yang bukan-bukan lebih-lebih lagi dikatakan tidak tahu apa-apa tentang MACP.

"Kami tak kisah dengan apa yang orang nak cakap kerana kami tak boleh buruk sangka dengan orang lain," ulas Noh yang sedang sibuk untuk menerbitkan album pertama Hujan.



Sejak kemunculan mereka dalam industri bermula awal tahun 2006 lalu, mereka telah melahirkan dua EP dalam bentuk cakera padat (CD) iaitu 1,2,3, Go! dan Check Check Rock Rock yang dijual ketika mereka melakukan gig atau show.

Kini sudah tiba masanya Hujan menerbitkan album sebagai tanda menghargai peminat yang menyokong Hujan selama ini dan ia dijangka keluar bermula bulan Jun depan.

Biarpun dilanda pelbagai tohmahan, mereka juga masih ditawarkan untuk melakukan persembahan.

Tambah Noh tentang insiden itu lagi, "Jika Astro nak jemput kami untuk membuat persembahan, mereka patut bertanya dan berbincang dengan pengurus kami. Barulah nampak profesional, walhal mereka merupakan syarikat yang besar...".


source = www.myspace.com/kugiranhujan

20080526

P.Ramle



Entry untuk hari ini sebelum saya pulang ke Taman Ilmu & Budi, tiada apa yang menarik, kawan saya En. Joe telah memberi gambar idola saya ini Tan Sri P. Ramlee, terima kasih,, hehe. Cuma yang ingin saya highlight di sini ialah kata kata Sasterawan A. Samad Said :

P. Ramlee,
"Kita terlalu terhutang padanya"

A.Samad Said
Mac 1986


Dan juga saya nak promote sikit dokumentari Seniman Agong ini, saksikan :

28 & 29 Mei 2008
Astro Prima
9.00 mlm

;]]

Hot Stage! Blurhhh!!






HOT STAGE MCPA HALL 25 MAY 2008
WARTAWAN: AZIZULHAKIM

analisis tak mengikut urutan band yg perform(AKULUPA)

gig bermula sekitar jam 2pm...
ramai supporters berpusu2 masuk ke tingkat atas mcpa hall dgn perasaan yg amat excited(Allah je yg tau betapa excitednya kami..wakakaka)

gig bermula dgn band JULIE GOES OVERSEA..perh band nih layan weh...mantap tahap gaban ultraman..
what a very great opening...

pastuh aku lupa ar band ape perform..sape tau tolong la ckp yek...sbb aku tak tgk...

pastu ade KID N XERA
perh ni lagi satu band yg gempak...
semua pakat2 gumbira berdansa..

(aku lupa sape perform)
THE BORJUIS
HALF ASLEEP
THE RHAMAN


selepas itu,ade band Y2K..
band yg mmg popular ngn topeng2 diorang...
diorang bawak lagu cover UMBRELLA perh mmg TERBAIK weh...serius...
pastu lagu LARA yg sememangnya best!

then ade BUNKFACE
diorang bawak lagu baru BUNKFACE ANTHEM...layan wehhh~~~
then ade silly lily ape sume...

COUPLE!
wahahaha time nih MCPA cam nak roboh..(waa!! dengki siall!!)
diorang terbaik!
ade lagu baru ape ntah tajuk die diorang main...

after that ade THE OTHERSIDE ORCHESTRA..
aku tetibe buershuffle time diorang nih..haha( jijul, i taw u shuffle cmne, i nmpk kt LimKokWing...BHAHAHAA)
popular ngn lampu lampu diorang..(mmg gempak band ni, seriyes!)
mak ai happening weh!

pastuh...erm...(siot lah aku pelupa sial)...
tak silap aku MEET UNCLE HUSSAIN!
wah band nih sape tak knal kan..
mmg budak2 pakat2 berpogo sana pogo sini...(pogo?)

OH CHENTAKU!
perform dgn cara yg tersendirii...
crowd layann~~~

pastu band ONE BUCK SHORT menjelma!
crowd menunggu lagu kelibat korupsi...pastu ngn lagu lame diorang yg best tuh ape ntah tajuk die...

pastuh...BITTERSWEET!!!band nih menghangatkan suasana wehh!
lagu burn berlin down tu berhantu doh!(Piji berhantu aku rasa..bwahaha,jeles do!!)


then OAG!
time nih aku berehat sbb bittersweet buat aku penat..(jijul mosh sakan, sampai berpelu2, BAHAHHAHH)
diorang nih takyah bgtau la..da mmg BEST!

pastuh ade band jemputan..
time nih ramai budak2 balik termasuk aku!

demikian lah laporan aku yg macam SAKAI ttg gig HOT STAGE!
wakakaka..
sape2 yg nak tambah2 pasal gig ni silekan lah yekk~

-azizulhakim-



p/s : Taken from Ezzah blog, from Azizulhakim si mosher! GAHAHAH!! aku dengki, dengki, dengki!

20080525

Konvokesyen,Gig & Birthday

Hari ini, iaitu sebentar lagi, saya akan pergi ke Uitm Shah Alam untuk menemani Hanneys menyaksikan konvokesyen bf dia iaitu Hannan,, Selamat Hari Graduasi..hahah, skema sial..


Ok, if sempat i'll going to MCPA Hot Stage Gig. Pijie!! GAAHAAHAAHH!!
Bla2,, and i'll upload some graduation pic later. GAHAHAAH!
What kind of dress should i wear ni! GRRRrrr..Dah pukul 1.30, jap g nak amik hanneys & mom kt LRT...GRRr...mandi pn blom lg..pening ohh!!

And to dearie Rafyy,, happy 20th birthday.. May all your dreams come true, may Allah bless you..
Kalau i pegi MCPA u ada i belanja2 you okay? and i owe you a birthday present ;)

Healing the heart



This is what we call "recover"

20080524

Meminang cara moden.

Okay bloggie,

Lemme laugh like hell first yah.. HAHAHAHAHHHH!!

Ok, i received a friendster message from somebody who named himself as kambing,
BAHAHAAAH, kambing pun main friendster weh!!



Can you see, the second inbox message,, BHAAHAHAAH! and i open it,,







Date: 05/23/2008 3:23 pm
Subject: Assalamualaikum
Message:
Boleh tak nak jadikan awak sbg isteri saya..


wargghh!!! Cool sial mamat nih! Nama kambing plak tak bleh bla!!
And the thing that made me impressed so much is that,, memang zaman teknologi boleh meminang through friendster je eh? BAHAHAHAA!!

Stop playing around with perempuan2 mana kau suka ya? It sounds sloppy yet desperate lah!

^_^

For you




Remember this my dear...
Just go with the flow...

=,=

Realize

oh ok, i do realize somehow...

i need you,
i love you,

But, i don't know how to express it, how to let you know.

And u told me that you are happy a.t.m.

So, i'll forget this stupid feeling.. ok?

-_-

20080523

Maaf

Kau & Dia,,

Provoke, Provoke, Provoke, Provoke, Provoke, Provoke, Provoke aku..

Aku mmg LOSER okay!!!!!!!!!!!!!

Sorryyy!!!!!!!!

You do not need to defend myself infront of her,

NO NEED!!!

Aku memang dari dulu sendiri bila di maki!!

Aku tak perlu simpati!!!!

Okay,

I'M SORRY, I'M FRAGILE!!

-_-

Dumb again

I received 1 sms by ppl i trust most, by ppl that i believe will never dump me as other ppl did.

"Thanx for showing to me the REAL you!"

Yes,

You may say anything you want. Yes, the real me, im slut, im cheap, im stupid. and this is my words..

"Thanx for showing that you the same like others! you loving me"

=,=


To him & her

This post is referring to him & her,,

You, thanks for your kindness all this while, even though we known each other for quite sometimes, or i can say since i was in form2, we are only get close in this few weeks,,

I realize somehow that i shouldn't playing this stupid game either, but I'm absolutely fragile.
your love towards her make me wonder weather im doing the right thing.
I realize that one or more of the actions we have taken have made an already difficult situation become worse!! The mistake has already been made is actually get ruined because of me.

Or perhaps blunder is a more descriptive term, and now I need to deal with it..
As what I said this evening, I'm pathetically lost and started to blame myself.
Yes, u asked me,"so, u nak back off?" yes, I'll back off!

So so, i couldn't say anything. i just want to make things clear. I know you love her, and all the tear of you are meant fer her. Let go, its definitely not referring to you for last to days, but maybe it does today.

Actually, i know 1 day eventually this messy thing will come out.

People,

You might thing that easy to be a marina, but somehow did you realize that what on earth should i deal with that you simply certainty judging myself? fuck up! just shut up your mouth or do whatever you like manusia!

Him,

I'm so sorry. did you still remember what i told you last monday? 2008 is such an elephant ass, shit year?!! yes, im emotional.. But i couldn't stand it anymore.
Yes, anticipated for happiness , but im not desperate babe. Please give your self a second chances to built up your own life.

If you need me as a friend, yes i'm always here by your side, tiada kompromi.
I just learn from mistakes i did in my past relationship.

Her,

Your words killing me. I'm dying. Yes, being insulted by ppl is not a new thing in my life.
But your words made me feel like im a cheap damn slut. But its okay, its not your fault or your bf either, its mine..

Like what you said, your bf is kind,, yet im adding he is innocent. He loves you so much. He needs you, He couldn't live without you.

yes,


hate me, kill me,
slap me, if you like..
im sucks..



;[[

I'M SORRY, I WILL PRAY FOR YOUR HAPPINESS, ALWAYS


20080522

Sedih gila

Suka hati kau lah..
Aku tersinggung okay..
Penat sangat, banyak hati aku nak jaga ni..
Sampai parents sendiri pun kecik hati..
Memang aku cerita macam main2..
Tapi kau orang tak tahu apa dalam hati aku..

Kau tak faham macam mana rasa sakit aku tanggung skrg..
bila aku ckp, tolong lah sedapkan hati aku..
bukan lagi wat aku kecik hati..
Macam2 jadi minggu ni..
Memang nampak aku ketawa aku gelak..
Tapi dalam hati?

Tolong faham!!!!!!!!

;[[

u decide.

Back off

crying

Back off

crying

Back off

crying

Back off

crying

Back off

crying

Back off

crying

Back off

crying

Back off

crying

Back off

crying


;[[

Kenapa semua orang ni?

Dr. Mahathir klua UMNO sume kecoh kan..
Biar lah, mmg resam Perdana Menteri, lepas bukan lagi jd PM orang treat mcm sampah..
Bila dah jadi macam ni, baru lah nak cakap UMNO korup lah itu lah ini lah.
Wahai Dr.M, masa engkau lagi UMNO dah korup.

Dulu Tunku Abd. Rahman pun lepas bukan jadi PM pun klua UMNO gak.
masuk PAS..standard lah, itu lah dikatakan habis madu sepah dibuang.
Terpulang untuk semua hendak menilai..

keMELAYUan.

Aku typical melayu tak?
Aku tidak suka jadi typical.
Bila aku rasa acting seseorg tu mcm meLAYU, dia adalah typical.
oh soulmate, rindu nak bicara tentang bangsa kita.

Malu jadi MELAYU?
MELAYU mudah LUPA?
MELAYU yang di PROPAGANDA?
MELAYU tak akan HILANG didunia..

...meLAYU...
Somebody please define it for me.
hahahahh!!

updated :

Typical meLAYU..
Please define it for me!!
;]]

p/s : This post doesn't mean anything okay.
Yes, im admit, im typical, but im trying not to be 100% typical.



Interesting..

As usual, reading a politic blogs.
and i found a very interesting qoutes by Dato' Seri Anwar Ibrahim;


"Jika anda tidak berupaya melakukan perubahan signifikan dalam 10 tahun, bermakna sudah sampai masanya untuk berundur," kata beliau yang yakin bahawa mempunyai sokongan padu ahli-ahli Parlimen untuk menjadi Perdana Menteri."



bwahahaha...memang sangat setuju.. it's not 10 years either, it has been 50 years!!
blah! sekian.

;]]

Madam Marini



Im sorry..
For not fully concentrate on your lecture..
You are such a nice lecturer i ever had..
But sorry mdm, that is all bcoz of internet connection..
blurrh!
may bad..
I promise you to try to get an A fer d subject!!
;p

p/s : to Hanneys, DSA lagi best eh? *gelak guling²*

Supernova Indie Festival & Acoustic Night

1. RANtai Acustic Night



Encik Akim from RANtai menyuruh rakan² menyebarkan flyer ini.

Venue : Annexe Theater, CM
Date : 25th May 2005
Time : 5pm - 11pm
Cost : Rm18

Performances :
Yuna ( best!!!)
Robot Asmara
Anna Raffali
Lovesick Avenue
Sundae

2. Supernova Indipendent Festival 2008



Supernova ni tukar tempat.
skrg kt One Cafe 1st & 2nd Floor
Cost : Rm 18
Date : 31 May 2008

Map :

20080521

Korupsi

Cik Marina,



Selamat datang ke dunia korupsi,
anda kini bukan di alam fantasi lagi.
Sila bangun untuk berjuang..


Tiada lagi orang yang akan membantu mu untuk bangun
Tiada lagi orang yang akan memberi muka kepada mu lagi
Tiada lagi orang yang bisa kau marahi



Kau kini,
Di alam korupsi.

.L.o.v.e.S.u.c.k.s.

Testify against my love
All that matters is the sky above
Dying like a Shakespeare play
Love sucks so now you're free to say...

Unexpected words
Sounds like a stone
We'll never be the same again
This is a song about my pain

Arrows straight inside my heart
Tear apart my flesh and blood
Worms will crawl into these wounds
Love sucks, there's nothing I can do


Softy love is killing me
Too much pain to feel
You'll never see me crying'
Cause I'm far away from you
To never understand my life
The things I've done for you
Alone, speaking to this room
Love sucks, I wanna hate you

Thanx!!
;[[

Lurvekills

Encik,

Jgn marah Dr. Phill lagi eh?
I'm sorry if i was ruined your life.
;[[

To him,

Im absolutefuckingly mad tonight.. I hate you so much!!
You said you will never hurt me, but you fucking lied to me!!
Yes, you are not the one who destined to be with me.
But, why there is always those unfortunate fucks should happened to me huh??

Pathetically you,
I hate you,
I hate your gf!


enuff said!!!!

Pissed offfff!!!

Yes, im agree with somebody.

love = BOSANSIALL!!!
;[[

20080520

Waiting the so called "love"..Is that good enough?


Have you been dumped, betrayed or left so heartbroken that you didn't ever want to love again?
Are you still stuck on an ex and don't know how to move on? And how do you know when it's time to let go and look for love somewhere else?

  • If you're "the other woman" who's waiting for a man to leave his lover, don't waste your time. "If he'll do it with you, he'll do it to you," The man you want lacks integrity and can't make a commitment.


  • Are your standards too low? Dr. Phil asks a guest who's waiting around for a man that's let her down time and again: "What is it about you that causes you to settle for somebody that you know will cheat on you, know will lie to you, know will make a commitment and then break it? What is it about you that you believe about yourself that you're willing to settle for that?" Recognize that you're settling and that you deserve more. Set a higher standard for yourself.


  • Does he really even make you happy? Be honest with yourself about the extent to which he's really meeting your needs. Chances are you're longing for the relationship that you wish it could be, and that you want to be in love with the person you wish he was. Dr. Phil reminds a guest: "There are times when you break up with somebody and you start missing them and you start thinking about all the good things. And then you're back with them for about 10 minutes and you go 'Oh yeah! Now I remember why I hate you!'" Don't kid yourself about what it was really like or glorify the past.

  • Don't wait around because you think he's going to change. The best predictor of future behavior is past behavior, so the chance that he's going to ride in on his white horse and do the right thing is pretty slim. Dr. Phil explains, "To the extent that there's some history, you don't have to speculate, you just have to measure."

  • Don't put your life on hold. Every minute you spend focusing on your ex is a minute that's holding you back from a better future. Dr. Phil tells his guest, "As long you are obsessed on this guy, you will never put your heart, soul and mind into getting your life in order and starting another relationship if you want one." Set some goals and start putting your life back together.


  • Don't hold all men responsible for the mistake your ex made. Why should he pay for the sins of someone else who may have wronged you?


  • Learn to trust men again — by trusting yourself.

  • Know that you will get hurt if you're in a relationship. There is no perfect person without flaws. " If you want to be in a relationship, know that getting hurt comes with the territory. You just have to decide that you are durable enough, that you have enough confidence in yourself that you can handle it.

  • Don't invest more than you can afford to lose. While it's important to move forward, you need to take things one step at a time. Don't put so much out there that you'll be emotionally bankrupt if things go south.

  • Don't beat yourself up. You got through your last experience, you've learned from it, and now it's time to move forward. Dr. Phil tells his guest, "You'll move on and be a champion in your next endeavor as you did in your past ... Life is not a success-only journey. You are going to get beat up along the way."

  • Focus on yourself. All of us come into relationships with baggage, but you need to have closure on past experiences before you can start a new relationship with the odds in your favor. Dr. Phil tells a guest who's had trouble with her father, her brother and two previous husbands: "Unless and until you've figured out everything you've got to figure out about that and you get closure, you will never come into a relationship with a fresh and clean heart and mind and expectancy and attitude." You're probably not ready to get into another relationship until you heal the wounds of your past.

  • Listen to what he's saying. If he's telling you that you want different things out of life and there's no way you can work as a couple, don't turn his words around into what you want to hear. He's being quite clear.


  • Definately!
    Thank you Dr. Phill!!

    Wahai bulan!

    Aku memanggil mu lagi..
    ingin bercerita..
    ingin mengadu..
    aku sedih lagi..
    menangis macam dahulu lagi...
    aku rindu engkau rembulan..

    ;[[

    Getting Over Love

    "stop listening to tearjerking, obsessive songs"

    I know the ones...

    "I can't live without you"
    "breathe without you"
    "dance without you"
    "I can't get over you, stop loving you"

    That's bull! That's the way the songwriter felt the day he wrote that song. For all you know, he got over it the next day, and here you are, clinging to the words like they're going to help! Maybe you feel like your love wasn't real if you don't hurt really, really bad for a long, long time. Or, just possibly, all those obsessive songs have convinced me that unrequited love is romantic. BULL ASS!!

    Thank to the arcticle!! Fuck up okay!!

    How to let go?

    Pissed off!!!

    I hate him!
    I love him!
    Pleasee..
    Give my heart another chances to love and to be love!!
    I'm begging myself..
    Stop crying?
    No, im crying and crying againn..

    ;[[

    20080519

    My S.A.D test.

    Guys, im going to take my first S.A.D exam tomorrow.
    do wish me luck. takutnyaa...
    hari2 dlm kelas on9 bkn focused..

    ;[[

    Maximizing your satisfaction

    Tingkatkan kepuasan korang bermain ym atau msn. mmg sangat best oke!
    saya publish pon sbb ramai my friends dlm ym still tk de sweet IM ni..
    sebab apa saya kata best? korg tgok bwh ni:


    Ada extra real emoticons utk express lg secara real ape yg korg rasa. sedih, ketawa, menangis,
    marah, cinta, rindu..semua ada wehh!! tgok atas tu..ym biasa tk de kan??
    Kalau ym biasa ada 1 bar atas tu utk application, cube tgok yg saya bulatkn tu. ada itu je kn?
    kalau ada software ni, akan ada 1 bar lg kt bwh dia utk extra applications.




    So far, kawan2 yg ada cume anis, am, jue dgn k.ireen je..so saya dgn anis mmg ske main jerit2..
    tgok budak kecik atas tu. chomel oke! korang dh tk pyh buzz2!..jerit sudeyh..mmg nyaring.
    tekojut kwn korang. kompem! hahahahh.. yg Ronaldinho tu pon icon favourite saya dan anis..
    sbb pe eh? sbb gigi dia kot..wakakaka... ;p





    ni contoh2 application yang ada. tgok 2nd bar kt bwh tu.ada byk gile..extra2 application utk express lg feeling anda dan meningkatkan kepuasan anda ketika ber messenger..hehe.
    try lahh...download installer ni..sure gempak!! pastu jom kite main tembak2 skrin..mcm saya dgn anis..hahah...


    Jikan anda berminat, anda boleh download installer ni, mudah aje..senang..free lg..

    Menjaga Hati

    Bloggie, lets sing along;

    Masih tertinggal bayanganmu
    yang telah membekas di relung hatiku
    hujan tanpa henti seolah bertanda
    cinta tak disini lagi kau telah berpaling


    biarkan aku menjaga perasaan ini
    menjaga segenap cinta yang telah kau beri
    engkau pergi aku takkan pergi

    kau menjauh aku takkan jauh
    sebenarnya diriku masih mengharapkanmu
    ooh oooh

    masih adakah cahaya rindumu
    yang dulu selalu cerminkan hatimu
    aku takkan bisa menghapus dirimu
    meskipun kulihat kau kini diseberang sana

    andai akhirnya kau tak juga kembali
    aku tetap sendiri menjaga hati

    sejujurnya aku masih mengharapkanmu
    oooh ooohh


    Guilty Pressure

    Betul kah apa yg aku lakukan ni?

    aku salah kah?

    aku betul kah?

    rasa bersalah nya...

    sungguh..

    aku taw dia ikhlas..

    tapi aku punya alasan..

    maafkan aku..


    ;[[

    20080518

    Cerita satu malam..

    Alkisah, nak cerita lah. mcm bosan pulak kan.
    hari tu aku kua g OU tgok muvie bersama en. acap.. hehe. aku gerak dr uia terchenta tgh hr. ntah, aku tak taw kenapa dgn slumber nya aku pkai body shirt yang agak fit n pendek, short sleeve pulak. kebiasaannya bila kitorg kua dr uia pkai mcm tu mmg akan sarung sweater lah kan. tp ntah hr tu, aku slumber je mcm uia tu bapak aku punya U lah kan.

    aku pakai je cmtu tk pkai sweater.pegi mmg lah lepas. sbb bro tu( yg aku sewa kete ) amek aku kt dalam kolej. balik tu dlm kul 11mlm, guard cukur kening tu ( ade sorg guard pmpn yg kecoh kul 8 dh ttp gate kolej )dh tutp gate dgn skittle, aku pon gelabah ah. kua dr kete bro tu aku pon jln je dgn bju yg aku describe kt atas. pkai tudung ah. skali guard tu tgok daring je kt aku. ttbe tgh aku jln nk msuk....

    guard : sis sis kejap, student ke?
    aku : erk. saya...saya visitor ( sbb kalau aku ckp student, confirm2 aku kene saman kan? )
    guard : visitor? tp skrg kn dh pkul 11mlm, visitor tak boleh masuk lg.
    ena : saya nak jumpa adik saya, nak bg brg ( dan2 lah kan )
    guard : adik duduk blok mana?
    ena : blok..erm..tak sure lah, tp dia suruh saya tggu dpn ofis tu.
    guard : siapa nama adik?
    ena : juhairah ( kesian jue jd mangse ;p )
    guard : suruh dia dtg gate cni, pelawat tk boleh masuk
    ena : ( perghh..chuwak siot, skali kantoi mampos aku kan )

    tgh2 guard tu masuk pondok guard, aku kate kt die," jap eh, saya kol adik.."
    aku pun wat2 la kol jue..

    ena : jue, tolong ena jue.. gelabah gyle skang ( jantung aku dh moving fast )
    jue : kenape na? mcm ade prob
    ena : jap jue jap...tggu taw..

    tgh2 aku on phone dgn jue, aku tgok guard tu lam bilik dia tgh selak2 buku pelawat, maybe nak soh aku tulis nama dlm tu ke hape aku tak sure.
    aku pun ape lg..lari dgn heels2 tu mcm kene kejar anjing ohhh!! ( yer lah, aku bukan pelawat wehh! aku student!!! ) *sigh*

    aku tak toleh kiri kanan dpn blakang, dgn dress up yg senonoh tu, aku pecut lari 4x100m...wakakakaaa..

    sampai blok terdekat, aku lari naik tangga menyorok kt situ.
    wahahaha...klaka dowh men kejar2 dgn guard. cannot go! tp mmg chuwak tahap gaban ahh..tak pyh crite. pastu lepas 10min, aku toleh kiri kanan usha line aku bukak heel, aku lari g blok aku...ikut blakang toilet. perghh..mcm besa dow dosa.

    sampai bilik, muka aku dh merah padam sbb berlari. jue dgn mom dh chuwak.
    nape na? aku pon crite A to Z... diorg gelak tak igt dunia.

    mom : ko pun satu hal, pakai ah sweater kua td
    ena : ntah, aku budget lepas dow.
    jue : ena sengal! lepas ni abes ah, guard tu mesti cm muke ena
    ena : TIDAAAAAKKKK!!!

    ;P


    Hari esok nye..aku wat2 innocent lalu dpn guard tu..tutp muka dgn tudung.
    kehkeh..mesti dia cam aku sampai mati..

    kuikui...sory guard. aku perbodohkan kau. yer lah, kene saman mati ah.
    mahal plak tu. aku pn satu, igt UIA tu Encik Ahmad Bakri punye eh?

    20080517

    Wow!

    I was visited my darling's blog, ChrySalise, and I just wanna share a lovely quote
    for the bitches out there.

    "Bitch, please do not confuse hate with jealousy"

    hahahh..to her, like she said, once u are about to hate me, u made me feel high.
    once u are about to hate me it is consider jealousy. phhbbttt!!

    *sigh*

    ;]]

    Bingkisan buat guru



    Puan Rusnah Jamali;

    Dia guru yang pernah mengajar saya.
    Dia buat saya sayang Sejarah dan Bahasa.
    Dia tempat saya menangis dan bercerita.
    Dia membimbing saya untuk bersyarah dan berbahas.
    Saya kagumi dia.
    Dia ibu dan guru yang berdedikasi.

    Cikgu,
    terima kasih atas bimbingan cikgu
    terima kasih jadi kan saya seorg pembahas yang baik
    terima kasih berkongsi ilmu bahasa dgn saya
    terima kasih atas nasihat cikgu
    saya pernah ckp dgn cikgu,
    cikgu,satu hari nanti saya akan jd peguam..
    tapi cikgu cakap,
    cikgu tak halang, tp cikgu tak galakkan.
    tp, mmg skrg saya tggal kan dunia itu walau sy minat.
    sbb sy selalu igt pesan cikgu.

    Cikgu ckp,
    Marina, cikgu sorang saja yg kenal kamu,
    biar apa org ckp,
    cikgu tahu kamu siapa..
    cikgu bangga.

    Marina, kamu seorg yang pelik,
    kalau kamu nak tahu satu benda,
    kamu akan fikir sampai kamu dapat tahu jawapannya..
    kamu subjektif,
    kalau kain itu warnanya kuning,
    kamu takkan diam, walhal kamu akan persoalkan
    "kenapa warnanya kuning, bukan biru?"

    ya, cikgu seorg yang faham saya..
    saya sayang cikgu..
    sampai mati..

    ;]]


    Mdm Sh. Khadijah - Terima kasih menjadikan saya cinta Maths
    Mdm Dayang & Mdm Raini - Terima Kasih mengajar saya membaca coding
    Cikgu Sundusiah - Cikgu Sejarah & Bahasa juga, Terima Kasih
    Mr. Raj & Mr. KN - My English teacher, missing arguing with you! ;p
    Mdm Mazlinah - Terima Kasih atas nasihat, ilmu Access dan memahami saya
    Ustazah Masirah & Us Makhzun - Ilmu ukhrawi saya akan ingati, semoga dipanjangkan umur
    Teacher Mazwin - Best gyle teacher ever!!!

    ;]]


    and to all my teachers,
    Happy teachers day

    p/s : letak nama cikgu yang saye dpt A je byk..hahahah.. ;p

    20080516

    Dedikasi kepada Hari Guru dan guruku tercinta

    BERBURU ke padang datar
    Dapat rusa belang kaki
    Berguru kepala ajar
    Ibarat bunga kembang tak jadi


    Dialah pemberi paling setia
    Tiap akar ilmu miliknya
    Pelita dan lampu segala
    Untuk manusia sebelum jadi dewasa.

    Dialah ibu dialah bapa juga sahabat
    Alur kesetiaan mengalirkan nasihat
    Pemimpin yang ditauliahkan segala umat
    Seribu tahun katanya menjadi hikmat.

    Jika hari ini seorang Perdana Menteri berkuasa
    Jika hari ini seorang Raja menaiki takhta
    Jika hari ini seorang Presiden sebuah negara
    Jika hari ini seorang ulama yang mulia
    Jika hari ini seorang peguam menang bicara
    Jika hari ini seorang penulis terkemuka
    Jika hari ini siapa sahaja menjadi dewasa;
    Sejarahnya dimulakan oleh seorang guru biasa
    Dengan lembut sabarnya mengajar tulis-baca.

    Di mana-mana dia berdiri di muka muridnya
    Di sebuah sekolah mewah di Ibu Kota
    Di bangunan tua sekolah Hulu Terengganu
    Dia adalah guru mewakili seribu buku;
    Semakin terpencil duduknya di ceruk desa
    Semakin bererti tugasnya kepada negara.
    Jadilah apa pun pada akhir kehidupanmu, guruku
    Budi yang diapungkan di dulangi ilmu
    Panggilan keramat "cikgu" kekal terpahat
    Menjadi kenangan ke akhir hayat.

    USMAN AWANG
    1979



    20080514

    May gigs

    1. Sri Aman Battle of the Band 2008



    date:17th May 2008
    Venue : SMK (P) Sri Aman, 14/49 Petaling Jaya.
    Ticket Pric
    e : RM 14
    Fe
    aturing :
    Komplot
    matematik

    Plague of summer

    18 bands out of 67 bands have been selected to compete for the finals on the event day


    2. Angkatan Baju Melaya Tour 2008



    Clothing: PopMalaya/Evol, Bima, PopRina, The Super Sunday, Suicidal Clothing/Ironic, Pattern Clothing, I Heart KL, Defy, , Dirt-tee Clothing, Wearenvy, Street Signal, Junnu, Corepeps, Isu, Our Happiness, Blacksheep Clothing and Cherpen.

    Date : 17 May 2008
    Venue : MCPA Hall
    Time :
    1 Pm
    Cost : Rm25

    performances of 30 independent acts such as OAG, The Other Side Orchestra, Mohd Jayzuan, Harmacy, Restraint, Azmyl Yunor & The Sigarettes, Couple, Muck, Analogsix, Second Combat and many more! We were treated to an on-the-spot demonstration of silkscreen printing of a t-shirt, and a spray-painting graffiti demo as well. Several labels were also there to display their clothing and accessories

    SO what you guys waiting FOR! Head for the nearest ABM '08 Tour that is coming to your city! In the meantime, check out the photos that I took that day. Just don't drool

    For more info on Angkatan Baju Malaya, check out their website at:


    www.myspace.com/angatanbajumalaya


    3. Light off on Sunday


    Details:
    Venue: MCPA Hall
    Date: 18th May
    Time: 12pm till end
    Price: Rm 16

    Line-up:
    The Times
    Oh Chentaku
    Couple
    Free Love
    The Otherside Orchestra
    Skudap Skudip
    and more

    Sepecial Screening:
    Kapal Kertas - Republic Theater Production


    4. Plague of Happiness "Kawan" Tour



    Date:May, 18 2008 at
    Plague Of Happiness "Kawan" Tour w/ The Full Pledge Munkees

    Venue: Annexe,
    Kuala Lumpur
    Time : 18 May 2008
    Cost : Rm15
    Source : Plag
    ue of Happiness



    5. Gig-a-byte


    Venue : Skizo Studio, Cheras
    Time : 1 pm
    Date : 24 May 2008
    Cost Rm 15

    6. My Stereo Rocks



    Venue : Zouk Kuala Lumpur
    Date : 24 May
    Time : 1.30pm
    Admission : RM24(presale)
    RM27(door)

    Featuring: Butterfingers, FTG, Bittersweet, The Otherside Orchestra, Couple, Restraint, Revenge, Nadia's Picture Show, Motherland, Duta, Private Whizz, Lunchbox, Skudap Skudip, Hijau and Coffeetea.

    7. Vain Music Hot Stage



    Venue : MCPA Hall
    Time : 1 pm
    Date : 25 May 2008
    Cost Rm 20
    Organizer : Vain Musix


    8. X-GIG




    Venue : Republic, Ground Floor Sunway Pyramid,
    Orange Zone Entrance, Sblh Italianese
    Time : 2-6pm
    Date : 31 May 2008
    Cost : Free
    Performance :
    The Times, Bunkface, One Buck Short & Pop Shuvit!!

    Have you ever?

    Have you ever loved somebody so much
    It makes you cry
    Have you ever needed something so bad
    You can't sleep at night
    Have you ever tried to find the words
    But they don't come out right
    Have you ever, have you ever

    Have you ever been in love
    Been in love so bad
    You'd do anything to make them understand
    Have you ever had someone steal your heart away
    You'd give anything to make them feel the same
    Have you ever searched for words to get you in their heart
    But you don't know what to say
    And you don't know where to start

    Have you ever found the one
    You've dreamed of all of your life
    You'd do just about anything to look into their eyes
    Have you finally found the one you've given your heart to
    Only to find that one won't give their heart to you
    Have you ever closed your eyes and
    Dreamed that they were there
    And all you can do is wait for the day when they will care

    What do I gotta do to get you in my arms baby
    What do I gotta say to get to your heart
    To make you understand how I need you next to me
    Gotta get you in my world
    'Cuz baby I can't sleep

    20080512

    Ibu..

    SELAMAT HARI IBU


    Berapa ramai yang sanggup menyuapkan ibunya.

    berapa ramai yang sanggup mencuci muntah ibunya.

    berapa ramai yang sanggup mengantikan lampin ibunya.

    berapa ramai yang sanggup membersihkan najis ibunya.

    berapa ramai yang sanggup membuang ulat & membersihkan luka kudis
    ibunya.

    berapa ramai yang sanggup berhenti kerja untuk menjaga ibunya.

    dan akhir sekali berapa ramai yang sembahyang JENAZAH ibunya.

    Seorang anak mendapatkan ibunya yang sedang sibuk menyediakan makan malam
    di dapur lalu menghulurkan sekeping kertas yang bertulis sesuatu. Si ibu

    segera mengesatkan tangan di apron menyambut kertas yang dihulurkan oleh
    si anak lalu membacanya.Kos upah membantu ibu:
    1) Tolong pergi kedai : RM4.00
    2) Tolong jaga adik : RM4.00
    3) Tolong buang sampah : RM1.00
    4) Tolong kemas bilik : RM2.00
    5) Tolong siram bunga : RM3.00
    6) Tolong sapu sampah : RM3.00
    Jumlah : RM17.00

    Selesai membaca, si ibu tersenyum memandang si anak sambil sesuatu
    berlegar-legar si mindanya. Si ibu mencapai sebatang pen dan menulis
    sesuatu di belakang kertas yang sama.
    1) Kos mengandungkanmu selama 9 bulan - PERCUMA
    2) Kos berjaga malam kerana menjagamu - PERCUMA
    3) Kos air mata yang menitis keranamu - PERCUMA
    4) Kos kerunsingan kerana bimbangkanmu - PERCUMA
    5) Kos menyediakan makan minum, pakaian, dan keperluanmu -PERCUMA
    Jumlah Keseluruhan Nilai Kasihku - PERCUMA

    Air mata si anak berlinang setelah membaca apa yang dituliskan oleh siibu.
    Si anak menatap wajah ibu,memeluknya dan berkata,

    "Saya Sayangkan Ibu". Kemudian si anak mengambil pen dan menulis "Telah
    Dibayar" pada mukasurat yang sama ditulisnya.

    20080511

    Its mother's day



    "My mother was the most beautiful woman I ever saw. All I am I owe to my mother. I attribute all my success in life to the moral, intellectual and physical education I received from her."

    Selamat hari ibu...
    untuk ibu saya..
    Puan Siti Khadijah..
    I love herr..
    I woke up in the morning,,
    cuddled her with kisses and suddently she said,
    "mengigau ker?" hahah..
    I love you!! mwaahh!!

    "A mother is the truest friend we have, when trials heavy and sudden, fall upon us; when adversity takes the place of prosperity; when friends who rejoice with us in our sunshine desert us; when trouble thickens around us, still will she cling to us, and endeavor by her kind precepts and counsels to dissipate the clouds of darkness, and cause peace to return to our hearts"


    20080510

    Good Luck

    Untuk en. Ashraf yang akan pergi ke UM esok, semoga perjalanan selamat..
    semoga dapat mengharumkan nama USM jugak dalam kejohanan silat untuk MASUM nanti eh? kalau tak nak kasar2 dan injurt teruk, sila tukar profesyen anda kepada gymnastik ke.. hihi..semoga berjaya!

    Kesian...

    Hahahh...tgh2 hari yang panas ni..aku nak bercerita pasal sorg minah yang ada mental disorder, ataw dalam bahasa melayu nya sakit mental lah kan..
    dia ni bukan blogger pon, tapi kan suka gila menyemak kt blog2 blogger..hahahh..
    ade je minah ni kt shout box sesape..kesian tak? mungkin dia ni kurang kasih sayang dan perhatian... iya lah, ex-bf dia nak kawan dgn pmpn lain pn dia jeles, so maknyanya lack of love la kan?ish2.. kesian dowh..sumpah.. aku pn simpati gak..

    tapi aku nak cakap satu lah, dia mmg tak berjaya langsung nak provoke aku..sebb mental aku sihat dan waras lagi...hahahh! tak bleh bla dow minaah ni...guna ayat aku plak, kecoh2 kt shout box semua org..contoh tiru ayat aku..terguling2 gelak, stalker dan jujur, aku benci kau...kesian gila...hahah..simpati..sape2 ajar lah minah ni buat blog, bia dia boleh cakap byk
    kat situ...kesian..kesian...hahahh...anak terbuang kot? ;p

    Kesian btul weh...huhu.. aku rasa dia dah tak de modal lah tu nak cakap ape. kata org tua2, senyap tu lagi baik, dari banyak cakap...dosa kau pun dh bertambah secara free.. kan? hehe...kesian..sumpah..tak taw nak describe kau ni what type of lady lah..malu aku jadi perempuan..;p

    kau femes eh? mmg lah..kau kan ske mencapap kat blog semua org, pastu masuk pertandingan kalah pulak tuh.. adeh..tak cukup aset nak menang kot! wakakaka... *gelak sampai terguling* minah, sory kalau kau terasa, sbb kalau kau tak terasa, sah2 lah entry ni bukan untuk kau..
    tp kalau kau terasa, so btul lah ape aku ckp tu kn? hihihi...seronok nya..

    orang nak ada blog, kau nak menyebok, org buat pertandingan sme kau nak masuk, orang ada myspace kau nak buat myspace, org nak ada ramai kawan kau pn nak ramai kawan, org nak pegi gig kau nak gig, sikit lagi mesti kau buat blog jugak kan?
    kesian...kesian...kesian... dah lah jeles kat aku..kenapa kau nak jeles eh? sbb pe eh? kau kan lagi chantek, femes, hot chix gitu! wakakaka..oh, lupa sbb kau jeles aku pnh kawan dgn ex kau yang tak hensem tu..wahahaha..

    aku dah tak kawan dgn dia dow! seriyes.kau amek lah ex kau tu, simpan dalam poket.. tak pon letak dalam hutan, tak de lah die nak menggatal dgn prempuan lain kan?hahahh..
    kau keje buat cara keje lah wehh..tak payah nak cari musuh.. sbb org sme tak nak bermusuh dgn engkau pon..tak cukup layak nak dibuat musuh...shooohh!!

    ee...jijik ah tgok muka kau sekarang..kau dah buat masalah dgn aku..so kau terimalah akibat nye eh? kau kate kau tak cari pasal dgn org eh? kau silap..kau start cari pasal dgn aku.
    so, watch out minah..igt la..aku kesian dgn kau...simpati gila dowh! kureng kasih sayang & perhatian..hihi~

    ha, pasni..mesti post ni pon kau nak copy-paste kan? kesian lagi kat kau..ske main2 kan ayat org..ish ish..ohh,,lupa..kau kan mental disorder~ kau jumpa psychologist, nak tak? huhu~
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...