20100219

f*cker

Macam lama tak mencarut disini, kadangkala apabila terlalu letih dan tertekan, kau akan mula rasa mual dan nak bunuh orang.. Aku duduk di seat kereta dari pukul 4 ptg hingga lah jam 11 malam non stop dan rasa bagai nak pitam sekarang.. Jadi mood kurang baik untuk ketawa, buat lawak ataupun menaip "haha"..atau lebih ringkas, tiada mood.

Dan, sambungan dari entry di bawah, dengan statement si babi itu bahawa katanya aku telah menjadi diri sendiri, dan cikkancilmerah, sila berus gigi, mulut kau busuk macam bangkai sebab aku memang dah lama jadi diri sendiri,, sejak azali lagi.. aku tak perlu untuk asak dan memuji orang tak tentu pasal, mengatakan orang cantik tiba2 untuk dapatkan perhatian, untuk cakap manja2 dan gesel2 tubuh dengan orang untuk attention atau untuk mengeji sesiapa dihadapan kawan-kawan kamu supaya mereka bencikan aku..ketahui lah, kau sungguh PATHETIC lah bodoh.

Pergi lah balik Kelantan, masuk sekolah pondok, KL ni terlalu mulia untuk perempuan culture shock macam kau.. Upps,, jangan lupa eh.. balik KB sila tutup aurat, pakai tudung, sebab mak kau tak tau anak yang dia kandungkan 9 bulan ni kt KL pakai telanjang, nampak punggung lurah dada apa segala.. Kesian kau..dan mak kau..

HAHAHA..

Aku puas..

Cakap lah lagi...lalallalaa~~

9 comments:

nabila.nazlan said...

yer.sila balik ke kelantan. oh dan kawan2 sekuliyyah kau cik kancil merah memang suke kawan dengan kau, sebab mereka belum tau lagik siapa kau. tak macam kawan2 ex-kuliyyah kau. semua tahu siapa kau sampai semua pun tak mahu tegur kau. tak perlu kami bagitahu kau siapa, memandang kau saje, mereka muak plis! HAHA

you-know-me said...

ina, tak yah fikir sangat. jgn layan orang gile. nnti kite jadi gile. u live life to the fullest, kan? so wat? biarkan je diye. kalau dia tak dengki, dia tak sebok2 kacau ina. she is just a loser.

Marina Ina said...

liana laling: betul2..memang la.. baru kenal, siapa yg tau ketiak dia busuk ke tak..hahaha... kesian kan dia.. hantar dia balik pls, geli.. haha


lalin: i know u saper lalim.. hahaha.. tu la dia..such an idiot loser.. meh kita boooo kat dia.. hahaa

::hanneys:: said...

u know me ni nak cakap plak..he. laling..kita happy pun org nk sakit. Tuhan x marah pun if berbaik2..kalau diri tu mmg betol2 baik..dia akan ok je..kan? kan?hum, yg penting idop kict! owhyeay!

saya selalu gesel2 dgn awak..awww! he

Marina Ina said...

hehe..gesel2 tetek tu perkara biasa janji kedua2 pihak merelakan kan lalim..hahaha... xpe2..i sedang muhasabah diri ni..kekekeke...

hidop kict!! hehe

Aida Zahrol said...

haiya...i nak komen pun mcm dah basi. takper. nak komen jugak.

adekah org2 negeri sana salu lupa daratan? ade sekor yg i kenal dulu pun cam ni. aduyai. cam tak reti nak cermin diri. kasihan dow...

balik kampung tanam jagung la weh. siyes tabest org kalcer2 shok nih. cam Loser.

Marina Ina said...

mungkin la..byk yg cmtu yang.. tp ada sorang je la yg ok i jumpa. dalam 100 tu satu je la leh pakai..hahahahaha... mmg loser la kalau dh mengaku loser.. hahaha

ain syaz said...

you know me??? yeah

tkpela ina, kawan2 lain dh lame jadi mangsa dia.since matric lagi.

Marina Ina said...

tu lah byk dh dengar cerita org pasal dia..tak sangka terkena kt batang hidung sendiri hahah.. biar kan dia semua org pun dh xnk kwn dia skrg ni ain..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...