20110325

That awkard moment

Tahu tak perasaan paling excited bila ada adrenalin untuk log masuk ke paranoidcity dan mula menulis. Yes saya adalah (baca:bukan) troll..

Salah satu cliche type of self defense, is by talk bad things about your enemies. Especially apabila kau popular dan ramai mangkuk yang worship kau, ia merupakan satu jenis kegembiraan yang paling menggelikan.


"..kau mungkin pandai atas kertas tapi bodoh dalam life"

Tahu tak tak pernah lagi aku jumpa manusia kelakar macam kau?

Boleh tolong bagi 2 perkara yang kau lebih bijak dari aku? yes 2 cukup.

1. Kau tahu buat muzik, tapi muzik kau pun tiru lagu lain je sebenarnya
2. Kau tahu ranjit orang

Cukup 2 kelebihan aku bagi?

 Mungkin kau rasa bangga bila semua orang kata

"ye lah betul la dia memang macam tu, kau betul la.."

ataupun,

"betul nasib baik aku percaya kau" 

Nampak tak betapa orang yang worship kau sangat tu adalah budak2? Sorang kena tanggung dengan gf, sorang pula masih belajar, kau pula kerja pun tak, apa pun tak, tau parkon je, so now you know how pathetic your life is, kan?


Tahu tak aku geli bila mula nak sebut apa yang aku pandai terutamanya di dalam kehidupan kepada manusia bingai macam kau? Sebab kau sebenarnya tak layak pun nak di banding kan dengan aku. Apa taraf pun kau tak ada hahah. Bukan sahaja dalam pelajaran, apatah lagi dalam kehidupan.


Aku tujukan lagu Ni untuk kau;




Enjoy your sickness till you die. 



2 comments:

alin duan said...

hehe..kata2 yg sgt terkena..tujukan kt sape2 ke ni kak ina..=p

Marina Ina said...

kat org gilaa hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...