20090719

Dulu..

Dulu, blogging adalah nyawa aku.

1. Aku bangun tidur, dah tulis entri pertama

2. Aku singgah blog blogger-blogger lain, dan say Hi!

3. Aku spam chat box diorang dan diorang pun sama

4. Komen sana, komen sini.


Tapi sekarang..senyap je..

Mana menghilang bloggers semua?

=)

7 comments:

30 JALAN F3 (Zaidi Zainal) said...

salam....bloggers skrg at the same time ada fb , twitter dan mcm2 lagi....nampak pun blog lambat berupdate....

Paranoid Kota said...

betul la, bloggers sume ada byk komitmen contohnya terhadap social networking site mereka dan juga twitter. :)

Lup-duP said...

bloggers ade kehidupan yang ade turun naik ....

dan ada juga bLoggers yang kering idea


ade jugak Bloggers yang kene panGGil "penyakit mental " oleh lecturer die.hehehhee

Paranoid Kota said...

penyakit mental? sape tuh janie.. haha.

Lup-duP said...

hahaha janie la tuh ..siapa lagi.

alif @ mrtoyol said...

hehehe...blogger2 mencari kehidupan dan pengalaman yg lebeh menarik...dan kekeringan idea...


p/s:kolep agak lama tidak mentaipkan perasaannye di blog

Paranoid Kota said...

alip: lama tk dgr cerita kamu. updet2 la pls. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...