20090717

menonton dan tidur

Hmm, baru pulang dari sekolah. Seperti biasa, minggu2 pertama musim persekolahan amat klise. Penat dan sangat membosankan. Masuk hari kelima semester baru, mood masih belum datang. Lecture untuk kesemua 6 subjek-18 kredit memang tak seronok. Lecturer Cryptography macam tak nak mengajar, CAAL macam mengajar fizik - ok, i HATE physics since school, in other words, i HATE CAAL! Ok, foreigner memang ajar tak seronok, entahh.

Tadi kami menonton di KLCC, panggung penuh termasuk kami. Semata-mata nak jadi early birds untuk Harry Potter. Tapi sangat kecewa. The movie wasn't so good, so adventure as expexted. Semua orang yang menunggu hampir 2 tahun sangat frustrated. I kid u not! Jalan cerita yang slow dan kurang menarik, tiada action dan -- lemah. 1 out 5 marks is deserved for Harry. --'

Dan sekarang saya sedar, saya hanya perlu rileks dan jangan terlalu mengantuk untuk masuk tidur. Jika tidak saya pasti bercekang mata ke subuh..

Amnesia, memang sakit kalau dapat.

siiiiiiiiickk!

9 comments:

Lup-duP said...

sokong ..harry porter kali nih agak tidak best ...atau bleh kate tak best kot?? almost nak tidor..more to lovey dovey jer..hehehe but y the best part is my fwen sebelah terkejut kaw kaw time harrry kene tarik masuk air tuh ...then sebab tuh tergelak la.

Paranoid Kota said...

hahaah! betol2 janie...1 panggung jerit kaw2 pnye...siap ade yg tertidur plak kan sbb bosan sgt.. ape2 pn hope utk final HP nnt, best lah kan

janie ali said...

harap final nyer best la...dah 2 kali tertipu nih...ep sebelom nih pon ura-ura konon the final la..sekali bukan ....y tuh pon mcm kureng best la...tp ok gak la sebab ade lawan-lawan sikit....

tp ep kali nih mcm kLImaks die tak dpt dikesan...terlalu mendatar..hahaha

Paranoid Kota said...

haa! itu lah maksud saye...terlalu mendatar..tk tahu dia nk crita ape.. mcm semua pun tak brapa penting.. kan kan

baiti said...

betul kah x best???
uwaaaaaaa~
beru nk g tgk~

baiti said...

betul kah x best???
uwaaaaaaa~
beru nk g tgk~

Paranoid Kota said...

tkbest la baiti..tgok cd je la.. haih.. bosan

Lup-duP said...

HP tidak best . baik tengok anak buah mandi kolam..hehehe

Paranoid Kota said...

betul tu janie, baik kite tdo, pun best juga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...