20080726

Friendly reminder

This post is referring to my old friends,

my primary school friends,
my secondary school friends..

Weh, tolong bleh tak..aku malas nak dengar korang add or buzz aku kat ym, pastu cakap:

"Kau dah berubah kan?"

"Kau dah lain kan?"

"Kau dulu tak macam ni"


Pastu bila aku tanye tak nak plak cakap kan, damn lah! Apsal korang ni..korang rapat sangat ke dengan aku dulu2 sampai cakap aku berubah.. In fact, ppl change, so what? Korang tu bagus meh?eee....geram2..tolong lah, jangan nak typical..Dari dulu sampai sekarang pon aku cmni..
Nothing change.. and you should think before you make a silly statement, idiot!

I know myself better than you..and kau orang tak berhak masuk campur dalam hidup aku!

.........

and i will spam all of you mann! [ shrugs]



--'

2 comments:

nabilanazlan said...

bodoh..sape tuh yg cakap ko brubah??meh cni deal ngn aku yg dah kenal ko 8 taun eh??cettt..tak bagus nyer orang..marina nih dari dulu sampai skang gyler tau..xpenah berubah pon

Aida Zahrol said...

yups...people change kan?

we're the only witness in our own freaking life. so other people shall stop judging as if they're the god~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...