20080725

Jalan2..



Semalam kami sempat buat reunion ( mangsa2 POSER couple terhebat abat ini! ) kah3.. Deal dengan Am, Shafiq & Iz, macam deal dengan YB ( Am mesti panas dengan statement ni ) yela, cdt sampai abes kol diorg2 ni nak kompem kan, sms lagi..hehue.. Kami kuar pn kejap je, after magrib, since guys2 sme mcm2 hal, jumpe client la itu la ini la.. ciss..




So, sampai je OU, trus g makan ( Am gak yang lapa gyle babi, ktorg cool je ) ;p Shafiq plak buat2 tak lapa, padahal die yang abeskan sme pizza tu..( yeke? ) :DD jangan mare model ensem. har3.
Makan pizza mcm pizza hut tu abah ktorg punya, asik tangkap gamba jew.. sronok nye.. Tp malangnya Iz tak dapat ikut ( jumpe client gak kt KLCC )



Lepas makan tue, g main bowling, since aku balik awal sket, tak dapat lah nak join mereka bergumbira.. Sepanjang lepak2 tue, Am asik kene bahan je sebab sweater ROMP die tue.. kah3!!
Shafiq pun same.. ye lah tak sangka, mereka telah di tipu..isk isk isk.. :DD

Ape2 pun, memang sangat fun, even dapat kua kejap je, still kehangatnya dapat dirasa! perghh cannot go! nex tyme kite hangout lagi guys.. To Am, thanx for the top from topshop. Memang kt KL ni bersepah butik Topshop, namun top dari United Kingdom juga yang kami tunggu2... hehehe.. To shafiq, thanx sebab spent time dgn kami wpn tgh frust.. [ frust ke? ] tak lagi kot!!
cheer up babe!! let the POSERs trus happy!! heee..




To Jue, sian dia tak dapat ikut, sejak dari Architecture student ni, masa Jue memang terhad, busy buat keje studio dia, maybe today is your time, ena tak dapat join! have funn guys!! Thanx Am untuk pizza and Getz yang memang seronok! sempat test drive lagi! heheee

Lotsa lurf,
taa xoxo,
Ena



6 comments:

aniely said...

jgana segan silu bahan am ...die jahat gilerrrrrrrrrrrrrr

am_ramzi said...

eh eh ko nieh janie..
memcm plak...

aku ade my love janie..jgn jeles..hahahaha

Ena said...

hehehe...janie, skang am dah gay!
;DD

Aida Zahrol said...

babe...nak join juga hangout cam ni..kui3..sebok je..

lawa pic edit...nnt meh i bg u pic tuk edit..keh3..

aLia-neSS said...

br nk tnye mane jue, huhu.bznye miss rebit.blog pon lame x update.dh x sket prot ke ena??

Ena said...

aida : boleh2.. i ske edit2 nie.. huehue

alia : jue mmg bizi memanjang, keh3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...