20080718

Sacarstic

Yesterday at 12am..

Happy birthday Jue! After consulted a doc, kami pergi keluar ke Wangsa Maju, beli present and cake untuk celebrate birthday Jue. Malam tue, planning itu jd kelakar bila mom sorok sorang2 blkg pintu tp aku dgn anis belakang langsir! BAHAHAAHH!!

Sian mom, ktorg tkleh imagine cmne reaction dia at that time. huehue..dan adegan makan kek pn bermula..

Ena : Mom, amikkan pinggan dalam locker Jue tu
Mom : Pinggan je, tak nak ke cili sos, makan dengan kek?

amacam, sacarstic tak?
-_-


p/s : yela2, aku tak makan pedas lagi lahh! :DD

2 comments:

nabilanazlan said...

wakakakaka...padan muke aku malu ngan jue sorg2...erk..i didnt mean to be so sarcasticsm..neway u do know PEDAS ITU BAHAYA DAN TAK BES LANGSUNG!!:p

Ena said...

keh2... iya lah tayunk! i noe u love me..hek3.. pasni dah tk mkn pedas lagi!! pomis! :DD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...