20080930

Selamat Hari Raya

Lusa dah nak raya tapi biasalah dah besar2 ni manade feeling pn. Biasa je. Tapi tahun ni agak lain sikit lah sebab baju raya aku 5pasang babe! (kate tak feeling) huhu... taklah, satu baju tu mak yus yang bagi..ily my dear.. hehe.. tp main baju adlh kuning di raja.. ade sesape sama tak. hehe. Dah boring lahh blogging in the meantime. So i just wanna agology to all my friends for all my wrong doing selama kita kawan. ;(

Anis, Mom, Jue, because korang je yang terdekat dgn aku skrg..yang share everything. Biasalah gaduh tu asam garam kehidupan lahh kan.. Apa2pun aku nak mintak maaf sangat kat korang.. Hrp korang maafkan lah and halalkan lah mkn minum aku sepanjang kita satu bilik 2 tahun kat uia ni.. aku sayang korang sangat2.. without you I'm empty guy.. empty.. Tolong jangan berhenti menyayangi dan mengambil berat tentang aku. Hakikatnya satu, aku sayang kamu..

Buat Adik, Uda, Fad, Fanna korang rawks my day in uia. Thanks sebab banyak tolong ktrg in many ways. Asgmt, dan mcm2 lagi. Orang kata time kat universiti lah kita nak tahu erti kawan yang sebenar..and aku bersyukur dapat kenal dgn kau orang..Aku pun nak mintak maaf if terkasar terngumpat ke termarah ke teremo ke ape ter lagi lahh. Harap jgn lah korang kecik hati.. :)

On the first day of Eid, ktrg akan sambut kan Pahang. Kampung halaman tercinta.. Pape pun, 0-0 kayh!!


1 comment:

Darkz05 said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2008. Maaf Zahir & Barin

=)
Darkz05

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...