20100114

Kesakitan

Tahu tak apabila dinding perut yang merembeskan jus gaster tu semakin di penuhi asid maka ia akan terus menghakis perut kamu dan sakit nya hanya tuhan yang tahu. Mungkin mukus yang dihasilkan untuk menghalang kekejaman asid tu semakin kurang atau apajadah sekali pun, dan aku betul sedang sakit sekarang.. Rasa sebu pada saluran ulu hati dan percayalah aku pernah suffer beberapa bulan 2 tahun lepas hanya kerana sakit ini.

Dan fuck, ia datang lagi..

4 comments:

easternC said...

camni kalu, pil actal pon tak cukup..
gastrik eh? rule of thumb is mkn on time...
syafakillah, smoga cepat sembuh

Marina Ina said...

ha..ok2..terima kasih. amiin

Aida said...

i tau camne nak bg u mkn ontime...kena ada doctor kat sblh kot...

take care and get well soon babe! :)

Marina Ina said...

i mkn ontime je syg...terlebih2 mkn pun ada..sbb mkn pds ni..eheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...