20081103

Ok aku cakap semua hari ni

Sekarang pukul 12.31 pagi aku mengantuk gila babi dan tak mula study java lagi. Padahal exam Rabu ni and carry mark aku mcm setan..

Aku rasa aku mcm artis 26/10 hari tu sebab ada 5 jemputan event.. Kenduri kawin Rose, Kenduri kawin Abi Dzar, Open House rumah Ery, Open house rumah Lat..Erm.. satu lagi jemputan khas dari Noh kat facebook.. Kah Kah..Tapi sebab Rose kawan baik aku dan Johor tu jauh sangat, aku tak jadi pergi rumah Abi..Dan sebab Lat bg tahu last minute and aku kene teman Yus pergi Rawang, jadi aku pergi rumah Ery..

Ktorang stalker friendster, myspace dgn facebook abi dzar, mane tahu dia letak gambar wife dia, tgok2 wife dia pakai purdah.. padan muka kitorang..HAHAAA...

"Selamat pengantin baru, kawan2"

Kau tahu tak, hari tu masa aku amik exam, exam assistant yang invegelate kitorg tu(biasanya part timer) mintak no fon aku dengan email. Masa tu aku tetiba rasa mcm hot..ini statement biasa aku..jangan dengki.. ;p

Malam sebelum kahwin Rose, aku pergi ruma dia, ingat nak tolong2, tgok2 ada kenduri tahlil, aku sorang je pakai blous lengan pendek dengan jeans.. masa tu aku rasa mcm public figure..

Aku bergaduh dengan yus, aku campak kerusi dalam bilik aku kat hostel, sampai kemek almari bilik aku, harap2 tak kene saman.

Aku rasa unsatisfied dengan seseorang, sebab sesuatu yang kau tak payah tahu, tapi at last mengalah, sebab aku sayang dia gila babi punya..i dont want to loose her.

Air cond bilik aku rosak, panas mcm dekat padang pasir waktu tengah hari, pastu aku emo dan mengamuk, yus jadi mangsa, aku memang kejam..

Aku rasa love sama makna dengan lust, kau setuju?

Aku..
021108

2 comments:

Anonymous said...

lame giler x mengomen kamo!

erm...love same makna ngan lurst?erm..setuju!!(sambil angkat tangan)

-kolep

.m a r y n n a.® said...

betul betul betul

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...