20081103

Sakit hati

1. Carry mark java aku rendah macam sial.. sebab group mate tak hantar 3 out of 4 requirements untuk final project.. orang lain dapat 4.55/5 group aku dapat 0.9/5..agak sakit hati lahh!!! masalahnya bukan tak buat or tak siap before the date line, tapi sebab tak hantar, tak hantarr!! shit.

2. Kiran masuk Hot.fm, apsal hot ni mcm sial sangat ha? dah la DJ semua over acting, nak kutuk Allah's creatures, budget best lah tu...boleh blahh.. ingat dj hot best ke.. kutuk2 each other budget kelakar lahh? damn, i'd rather listening to Fly.fm.. demmit HOT.FM.



kau yang menggoyangkan pokok,
mengapa di salahkan angin?


Ena,
7.37 pm

3 comments:

Aida Zahrol said...

darling...wish could talk to you very soon :)

atiQah adNan said...

me tOo! x suke hOt fm!! penciplak!!

.m a r y n n a.® said...

AIDA: sure my dear.. :)


atiqah.. memang!! hot.fm poyo nak mampos! haa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...