20080806

Tolong. Tolong

Memang rasa nak nangis, gila sumpah! Memang aku bukan di lahirkan untuk jadi poser, hipokrit dan pretender. Ya, aku dilahirkan untuk jadi seorang yang sangat outspoken. Tapi bila sebab sesuatu buat aku tak dapat nak outspoken, perhaps some concrete reason that u can figure out yourself. benda ni jadi fak gila dan menghantui diri. for real.

Tolong bawa aku lari dari masalah ini. Aku tak punya banyak masa lapang untuk fikirkan benda ni. Walaupun bagi aku ia serius namun atas sebab2 tertentu, aku terpaksa buat2 cool. Tak best sial jadi pretender. Kenapa sebab kawan aku nak kene jadi pretender. Apsal plak? Aku tak suka jadi majority, kalau something aku suka tu, kalau boleh aku tak suka ada orang lain nak buat jugak walau pun dia tu keluarga atau kawan aku.

Fak. dem. fak.

Memang aku rasa, syndrome nak period macam ni kot. Selalu rasa unsecure, cemburu, marah, dan kadang2 rasa nak bunuh orang. Sial, apsal suka nak jadi pretender ha? Cuba kalau kita suka sesuatu tu, kita cakap, apsal nak poyo cakap, tak nak lah, tak suka lah.. malu lah, tak cool lah.
Padahal dalam diam grab any opportunities to beat your partner. Itu memang sangat tidak cool.
Tolong jangan sesekali bertindak sebagai backstabber, tidak adil bagi pihak satu lagi..


Tolong jangan budget cooooooooooool boleh tak?????


Memang serius aku rasa nak bunuh orang sekarang ni.. Aku rasa kalau aku memang dalam dunia fake macam dalam filem "The Happening" tu, mesti aku dah bunuh diri dengan cara terjun bangunan. Hahaaa..bodoh, aku ada agama lah..bangang. memang!

Tolong lah, aku tak ske nak berhadapan dengan benda2 bodoh ni. There're much more things to think about rather than this stupid thing. But for me, they should realize this.

I hate you, stay away from me!!!


for a while.

--'

3 comments:

nabilanazlan said...

demnn....fakap 2 myself fer nvr understand ur feelings..sorry sahabat...:(

kamu baik2 saje k...i don noe to whon dis posting for, tp bcoz im concern bout it, so i seek thousands apologize if i ever hurt ur feelings:)

cheers fer d love among us :)
heppy frenship month :)

Aida Zahrol said...

hui!!! sapa yg wat u mencarut begitu banyak ni? :-w

marah sungguh i...

huh...sgt dem la mereka itu...

ingat cool kah dgn menjadi pretender?


mmg ku laknat mereka yg pretend2 ni~!

.m a r y n n a.® said...

mom & aida : :( :( :( :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...